Hoppa till sidans innehåll

Stockholm Wado Karateklubbs Kommunikationskanaler


Här beskrivs de olika kanaler som klubben använder för att sprida information om klubben och dess verksamhet.

Innehåll

Klubbens webportal

Du läser här en av sidorna som publiceras inom klubbens webportal som hittas under domännamnet www.swkk.org. Riksidrottsförbundet är värd för dessa sidor som en del av deras tjänster för anslutna verksamheter.

På klubbens webportal hoppas vi att allmänheten kan hitta all väsentlig information som profilerar vår klubb gentemot andra karateklubbar. Den används också som informationskanal utåt till våra medlemmar, med t.ex. aktuell information om vad som händer i klubben i nära framtiden, samt beskrivningar om vad vi har gjort på våra senaste pass. Även information som stödjer medlemmarnas träning, såsom terminologin som används och de olika graderings scheman kan hittas här.

Om du inte har tränat karate tidigare och vill börjar med att testa ett pass med Stockholm Wado Karateklubb kan du med fördel anmäla dig till ett av våra träningspass riktat till nubörjare i formuläret på sidan anmälan för nybörjare. Du kommer därefter att kontaktas av en klubbrepresentant inför valda tillfället för att klargöra detaljerna som man kan behöva eller vilja veta inför första träningstillfället.

FaceBook sidan

Klubben har en egen Facebook-sida:
https://www.facebook.com/StockholmWadoKarateklubb

Förutom att informera intresserade om kommande aktiviteter används kanalen för att ge en informell bild av klubbens verksamhet och även för att koppla till andra relevanta karatehändelser och källor som kan vara av intresse för klubbens medlemmar och vänner. Gå till sidan och trycka på gilla för att få ta del av vårt FaceBook flöde.

De som har FaceBookkonto och föjler sidan genom att 'gilla' den kan också skicka inlägg till sidan. Sådana inlägg visas till vänster på Facebook-sidan men publiceras inte i Facebook-flödet.

Klubbens funktionsepostadresser

This is a mailto link
Allmänna frågor om klubben kan ställas till This is a mailto link. Vi har ambitionen att svara inom tre dygn.
This is a mailto link
Om du upplever problem med eller tveksamheter i vår webportal eller om du har åsikter om dess utformning och innehåll är vi tacksamma om du kan meddela This is a mailto link.

Styrelseposter

För att underlätta klubbinterna kommunikationen har följande styrelseposterna funktionsepostadresser:

Klubbens epostlistor

Utskick till ett flertal individer i taget möjliggörs genom följande epostlistor.

This is a mailto link
Listan omfattar alla befintliga klubbmedlemmar och även de som har varit medlemmar de senaste två åren. I vissa fall kan gamla medlemmar också ingå ifall de har uttryckt en önskan att återuppta träningen någon gång i framtiden.
Klubbfunktionärer använder listan för utskick om viktiga klubbhändelser, som terminstart, besök av gästtränare, klubbfestligheter, mm.
Utskick till listan kan endast göras av behöriga klubbfunktionärer. Om du har information som du önskar ska nå ut till medlemmarna kan du be om vidarebefordring till listan genom att skicka till This is a mailto link.
Om du önskar ta del av dessa utskick kan du hos This is a mailto link be att få din epostadress adderad. Om du får sådana utskick men inte längre önskar att få dem v.g. följ instruktionerna nedan om att automatiskt tas bort från listan.
This is a mailto link
Denna lista är främst för klubbens interna bruk för att nå samtliga styrelsemedlemmar i styrelseärenden. Det är fritt för alla klubbmedlemmar att använda listan för att vid behov nå hela styrelsen.

Automatiskt borttag ur listorna

Om du får utskick från SWKK genom listan medlemmar som du inte önskar få kan du själv se till att du automatiskt tas bort genom att skicka en epost från epostkontot ditt du får utskicken. Skicka eposten till aktuella gruppens epostadress med texten “REMOVE ME” i meddelandets ämnesrad. 

Följande länk kan underlätta borttagningen:

Se även sidan Google-sidan Unsubscribe from a group för ytterligare metoder och förklaringar.

SMS kontaktnät

I vissa fall vill vi gärna kunna nå ut till medlemmarna med kort varsel, till exempel i sällsamma fall som att ett träningspass skulle behöva ställas in. Så vi är glada om man vill dela mobilnummer med våra funktionärer och tränare för att underlätta smidig kontakt vid speciella eller personligt angelägna tillfällen.

Uppdaterad: 24 MAJ 2018 22:09 Skribent: Alan Davidson

Länk till Svenska karateförbundet

 

 

 

 

 

 

 

länk_sponsorhuset

Postadress:
Stockholm Wado Karateklubb - Karate
Söder Mälarstrand 230
11825 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0702764380
E-post: This is a mailto link