Hoppa till sidans innehåll

I väntan på tryggare tider!

06 FEB 2021 18:36
Förutom alla andra svårigheter innebär pandemin svårt läge för vår vuxenträning.
  • Uppdaterad: 06 FEB 2021 18:36

Då vår klubb endast har vuxenverksamhet blir vi starkt begränsade i vad vi kan göra fram till dess att landet får ett tryggare hälsoläge. Vi följer Folkhälsomydighetens, Riksidrottsförbundets, och Karateförbundets råd och riktlinjer. Vi lider dessutom under Stockholm Stads beslut om hur lokalerna som de hyr till oss får användas. Styrelsen bevakar de frekventa uppdateringar som kommer och hoppas kunna komma igång med vår verksamhet så fort möjlighet ges. 

För medlemmarnas skull har vi för närvarande begränsad utomhusträning två gånger i veckan. Medlemmarna ombes meddela intresse inför varje pass senast kl 22 dagen innan på denna anmälningssida.

Även utomstående som har tränat karate tidigare och som är intresserade av vår klubb är välkomna att ansluta till våra utomhuspass. Hör i så fall av er först till This is a mailto link.

Nybörjare som hoppas kunna börja komma igång med karate under vårterminen 2021 uppmanas att anmäla intresse på vår sida Anmälan för nybörjare, så kan vi hålla kontakt om när verksamheten kan få komma igång.

Skribent: Alan Davidson
Epost: This is a mailto link

Länk till Svenska karateförbundet

 

 

 

 

 

 

 

länk_sponsorhuset

Postadress:
Stockholm Wado Karateklubb - Karate
Söder Mälarstrand 230
11825 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0737078744
E-post: This is a mailto link