Hoppa till sidans innehåll

Vårterminen 2020


Välkomna till SWKK. Vi tränar i samma lokal som tidigare på samma tid (måndagar kl 18:00 och fredagar kl 18:00). Här nedan hittar du information om vad som gäller beroende på om du är medlem eller ny i klubben.

Vi ses i dojon!

För våra medlemmar

Terminen börjar fredag den 10 januari. Information om läger och uppehåll m.m. uppdateras efterhand under Aktuellt på startsidan.

För dig som inte tränat med oss tidigare

Fredag den 17 januari välkomnar vi nybörjare som vill börja träna med oss i SWKK, och nybörjarintaget rullar på till fredag den 14 februari. Måndag den 20 januari har vi vårt särskilt anpassade prova-på-pass. Vi rekommenderar att man börjar med prova-på-passet men du är förståss välkommen att börja under hela perioden. Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret här så hör vi av oss med mer information. Läs gärna under börja träna och om du har frågor som inte besvaras där får du gärna kontakta oss.

Vi gör rullande intag (under hela terminen) för personer som tränat karate tidigare. Hör av dig till oss och berätta gärna vilken erfarenhet du har (vilken stil, hur länge du tränat och vilken grad du har).

Uppdaterad: 24 AUG 2018 12:29 Skribent: Jessica Davidson

Länk till Svenska karateförbundet

 

 

 

 

 

 

 

länk_sponsorhuset

Postadress:
Stockholm Wado Karateklubb - Karate
Söder Mälarstrand 230
11825 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0737078744
E-post: This is a mailto link