Hoppa till sidans innehåll

Vårterminen 2021


Välkomna till SWKK!

Klubbens verksamhet påverkas såklart av pågående pandemin. Vi vill gärna arbeta med våra medlemmar för att upprätthålla en god fysisk- och mentalhälsa speciellt nu när det är av extra stor betydelse.  Men vi måste anpassa efer rådande samhällsläget. Dessuom hyr vi våra lokaler av Stockholm Stad och mot slutet av höstterminen och i början av vårterminen 2021 har de tagit beslutet att avboka lokaler för alla som inte bedriver ren ungdomsverksamhet. Därmed är vi inte bara beroende allmänna pandemisituationen men också av vad Stockholms Stad beslutar i frågan om när vi kan börja träna, och därmed även hur vi ska bedriva terminens nybörjarintag.

I vanliga fall har vi en fyrveckors lång nybörjarintagsperiod i början av varje termin.  Det gör att vi kan anpassa träningen till att återgå till grunderna så att nybörjare har möjlighet att komma in i träningsformarna, vilket brukar ändå går fort. Nu vet vi inte när vi kan starta terminen, men klubben är fastbesluten om att välkomna nybörjar vuxna av alla åldrar när vi väl har möjlighet. Vi kommer även att se över terminsavgiften för att sätta den i relation till hur mycket träningsmöjlighet som återstår.

Fram tills dess att styrelsen är i ett läge för att ta beslut om vårterminens tider och utformning vill vi uppmuntra alla som är intresserade av att börja träna hos oss att höra av sig. Det kan man göra genom vår nybörjareanmälans sida,  e-post till This is a mailto link eller telefon till klubbens ordförande på 073 707 8744. Vi kommer i så fall att se till så att du blir uppdaterad så fort vi själva vet mer.

Uppdaterad: 24 AUG 2018 12:29 Skribent: Alan Davidson
Epost: This is a mailto link

Länk till Svenska karateförbundet

 

 

 

 

 

 

 

länk_sponsorhuset

Postadress:
Stockholm Wado Karateklubb - Karate
Söder Mälarstrand 230
11825 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0737078744
E-post: This is a mailto link