Hoppa till sidans innehåll

Vårterminen 2022


Välkomna till SWKK!

Vi välkomnar våra medlemmar till vårterminens första träningspass Måndag den 10 januari. Vårt nybörjarintag börjar Måndag den 17 januari  och pågår i fyra veckor till och med Fredag den 11 februari. Vi tränar måndagar och fredagar kl. 18:00 - 19:30 i Lilla Adolf Fredriks skola Dalagatan 18. Anmälan till nybörjarintaget kan göra på nybörjareanmälans sida eller på e-post till This is a mailto link. 

Första träningspasset är gratis. Man kan prova på fyra gånger för 200 kr vilket dras av på kostnaden för terminsavgiften som är 1200 kr om man väljer att fortsätta under hela terminen.

Under nybörjarintaget återgår vi till grunderna i karate så att nybörjare har möjlighet att komma in i träningsformerna, vilket brukar gå ganska fort. Lämpliga träningskläder i början är t ex träningsbyxor och en t-tröja (vi tränar barfota).

Klubbens verksamhet påverkas såklart av pågående pandemi. Vi följer de restriktioner för Covid-19 som rekommenderas av folkhälsomyndigheten. Man kommer inte och tränar om man har någon som helst symptom på sjukdom, vi håller avstånd till varandra, tvättar händerna och använder handsprit. 

Vi vill gärna fortsätta träningen för våra medlemmar för att upprätthålla en god fysisk- och mental hälsa, speciellt nu är det av extra stor betydelse. 

Uppdaterad: 24 AUG 2018 12:29 Skribent: Alan Davidson
E-post: This is a mailto link

Länk till Svenska karateförbundet

 

 

 

 

 

 

 

länk_sponsorhuset

Postadress:
Stockholm Wado Karateklubb - Karate
Söder Mälarstrand 230
11825 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0737078744
E-post: This is a mailto link