Sponsorhuset

Nu kan du stödja Stockholm Wado Karateklubb när du handlar på nätet!

Styrelsen har beslutat att registrera klubben i Sponsorhuset vilket ger klubbens medlemmar och vänner möjlighet att stödja klubben med sponsorpengar. Sponsorhuset har drygt 200 nätbutiker kopplade till sin tjänst, och genom att handla på någon av dessa sidor kan du tjäna pengar till klubben.

  • Handla från någon av över 200 välkända nätbutiker

  • Varje köp ger pengar Stockholm Wado Karateklubb

  • Det kostar inget extra att handla via Sponsorhuset

Så här fungerar det

Allt du behöver göra är att besöka klubbens sida på Sponsorhuset innan du gör ditt köp. Därifrån hittar du butiken, genom någon av kategorierna till vänster på sidan eller genom att göra en sökning i fältet längst upp till vänster. Följ länken "Besök butiken" och gör ditt köp som vanligt. Du behöver ingen rabattkod, men du måste besöka butiken direkt från klubbens sida från Sponsorhuset för att tjänsten ska fungera. (Tjänsten fungerar inte för dig som använder program som Adblock vilka blockerar cookies.) OBS! Du får ingen bekräftelse på att klubben får pengar och det syns inte på kvittot men under menyn "Våra köp" på klubbens sida på Sponsorhuset kan man följa hur mycket pengar klubben har tjänat genom tjänsten. Det kan dock ta upp till 14 dagar innan det syns.

Dela 50/50 på pengarna

När du besöker Sponsorhuset står det att pengarna delas 50/50 mellan dig och klubben. För att detta ska fungera måste du bli medlem i sponsorhuset och vara inloggad när du gör köpet. Om du inte vill bli medlem så går det bra att använda tjänsten ändå, men alla pengarna går direkt till klubben. Du behöver inte logga in för att sponsra klubben! Om du väljer att bli medlem får du pengar tillbaka som samlas på ditt konto i Sponsorhuset.

Handla Smart

Om du vill försäkra dig om att inte gå miste om möjligheten att tjäna pengar till klubben när du handlar så kan du ladda ned ett in-sticks-program "Handla Smart" från Sponsorhuset. Programmet "känner av" när du besöker någon av de drygt 200 butikerna som är med och du får då frågan om du vill att ditt köp ska stödja Stockholm Wado Karateklubb. (Programmet fungerar för närvarande på Internet Explorer, Mozilla Firefox & Google Chrome.)

Tjäna pengar utan att handla

Om du inte handlar på nätet men ändå vill kunna stödja klubben kan du anmäla dig till Cint, du får då marknadsundersökningar skickade till din e-post och om du väljer att besvara den så får klubben pengar! (Läs om Cint på Sponsorhuset.)

Mer information

Läs mer och besök vår sida här (öppnas i nytt fönster) >> http://www.sponsorhuset.se/stockholmwadokarateklubb/

Om du har frågor och inte hittar svaret här: "Sponsorhusets frågor och svar" kan du vända dig till oss i klubben på info@swkk.org eller till Sponsorhuset på info@sponsorhuset.se.

Stockholm Wado Karateklubb